Möt en medarbetare

Damir Tomic

Kompetensutvecklare, fil. mag. Specialpedagogik.
Arbetar på Vårljus sedan 2010.

Jag tycker om att arbeta på Vårljus för olika kunskaper, kompetenser och flexibilitet som kollegorna besitter inom våra verksamheter. De utgör en grundstruktur för en lärande och kreativ organisation där jag trivs och vill arbeta i. Jag har jobbat i olika roller inom Vårljus, började som samordnare och gick traineeprogrammet som Vårljus erbjuder. Efter det jobbade jag som enhets- och även verksamhetschef innan jag fick möjligheten att söka mig vidare internt till den nya tjänsten som Kompetensutvecklare. I min roll idag har jag möjlighet att driva vår kompetensutveckling över bolaget för att säkerställa att våra medarbetare har rätt kompetens och ligger i framkant inom branschen.

Damir Tomic

Jenny Bernstein

Handledare Vårudden HVB för ensamkommande flyktingungdomar, socionom.
Arbetar på Vårljus sedan 2016.

Jenny Bernstein

Jag valde att lämna mitt arbete inom socialtjänsten och kom till Vårljus i april 2016 för att jag ville jobba med integration i det direkta mötet med människor, varje dag. Det har jag inte ångrat! Att jobba på ett boende med ungdomar är utmanande men samtidigt otroligt roligt och givande. Att jag får se utvecklingen och vara delaktig i de unga killars liv som jag möter är bland det bästa med jobbet.

Thomas Norlander

Enhetschef för Öppna insatser, socionom.
Arbetar på Vårljus sedan 2009.

Thomas Norlander

Efter nästan trettio år inom den kommunala Socialtjänsten, valde jag att byta riktning och arbeta med att erbjuda kommunerna i länet tjänster från deras eget vårdbolag. När Vårljus fick kommunernas förtroende att igångsätta mottagande för ensamkommande flyktingungdomar fick jag chansen att från starten bygga upp och utveckla detta. Efter några års arbete som enhetschef med målgruppen ensamkommande har jag nu gått över till att driva och fortsätta utveckla Vårljus Öppna insatser vilket är ett spännande och givande uppdrag. Vårljus har fokus på kvalitet, personal och ekonomi, det gör att vi som arbetar här känner oss trygga med att få utvecklas med alla våra uppdrag.

Se våra lediga tjänster

Att arbeta i Vårljus innebär att på ett meningsfullt sätt få bidra till utveckling för ensamkommande flyktingungdomar, barn och deras familjer.

Läs mer